Pește cu salsa de mango

1. Taie peștele în doua bucați. Tamponeaza-le cu un șervet curat și stropește-le cu zeama de lamâie. Așazale într-un vas termorezistent uns cu unt. Acopera cu folie de aluminiu și lasa la cuptor, la foc moderat, 20-30 de minute.

2. Între timp, curața mango și ceapa, decojește roșia și îndeparteaza semințele. Taie toate legumele în cuburi potrivite. Adauga coriandru tocat marunt și stropește cu ulei de masline și zeama de limeta.

3. Potrivește gustul de sare și lasa la rece minimum 15-20 de minute, pentru a se întrepatrunde aromele. Servește peștele alaturi de spanac tras în unt și salsa de mango.

 

Salata de mango si bacon

Poza principala

peste_cu_salsa_de_mango_mica.jpg

500 g file de somon

1 lamâie

1 lingura cu unt

sare

 

Pentru salsa:

1 mango

1 rosie

1/2 ceapa rosie

1 legatura de coriandru (patrunjel)

1 suc de limeta (lime)

2 lingurite cu ulei de masline

sare

 

Somon în crustă crocantă

O combinatie incredibilă de arome și gusturi.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE