Peste cu sos de muraturi

1. Taiati pestele in bucati mici si asezonati fiecare bucata cu sare si piper. Treceti fiecare bucata de peste prin faina.

2. Incalziti uleiul si prajiti pestele timp de cateva minute pe fiecare parte pana devine auriu. Puneti pestele deoparte.

3. Puneti cepele la fiert, intr-un vas mare cu apa. Micsorati focul si lasati sa fiarba aproximativ 5 minute.

4. Adaugati praful curry, masala, curcuma, otetul, apa, pasta de rosii, funzele de dafin, sarea si mix-ul de muraturi peste ceapa si lasati in continuare la fiert 10-15 minute. Daca sosul devine prea gros, adaugati putina apa.

5. Aaugati pestele in sos si lasati sa fiarba timp de aproximativ 10 minute la foc mediu sau pana pestele este gata. Luati de pe foc si lasati la racit.

 

Poza principala

h_01398612mica.jpg

500g merluciu proaspat
sare si piper negru proaspat macinat
100g faina
ulei pentru prajit
3 cepe mari, taiate inele
250ml apa fierbinte
5g praf de curry
10 g masala
5g curcuma
250ml otet alb
250ml apa
15ml pasta de rosii
3 frunze de dafin
5g sare
10g mix de muraturi

Daca ai chef de peste, dar te-ai saturat de retetele clasice, incearc-o pe asta!
Numar de portii
2
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE