Uncategorized

Peste cu sos de rosii si cuscus

1. Incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Taie o mica cruce in capatul fiecarei rosii si pune-le in apa clocotita. Lasa-le doua minute. Scurge-le, decojeste-le si taie-le in jumatate. Indeparteaza semintele si toaca pulpa.

2. Incalzeste uleiul de masline si prajeste ceapa si usturoiul cateva minute. Adauga rosiile si prajeste in continuare cateva minute. Asezoneaza cu sare, piper si zahar. Adauga caperele, ansoa si oregano si lasa la fiert timp de 15 minute sau pana sosul se ingroasa. Lasa sosul la racit si apoi amesteca branza feta.

3. Asezoneaza file-urile de peste cu sare si piper si pune cu lingura sos de rosii peste fiecare. Pune-le intr-o tava de copt si lasa-le la cuptor 20 de minute. Garniseste cu oregano si serveste cu cuscus cu ierburi.

Poza principala

1.jpg

4 rosii mari coapte
30ml de ulei de masline
1 ceapa, taiata marunt
2 catei de usturoi, zdrobiti
sare si piper negru
5g de zahar brun
10 capere, taiate marunt
1 peste ansoa, taiat marunt
15g de oregano proaspat, taiat marunt
150g de branza feta, sfarmata
6 file-uri mari de peste
oregano proaspat pentru garnisire
cuscus cu ierburi proaspete

Poti folosi orice file de peste alb, de preferat proaspat.
Numar de portii
6
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE