Uncategorized

Peste cu susan si taitei

1. Marineaza pestele in sosul teriyaki timp de o ora. In acest timp, fierbe taiteii conform instructiunilor de pe pachet, fierbe fasolea edamame si taie fin telina.

2. Incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Pentru a face dressingul, combina usturoiul, uleiul, uleiul de susan, mierea si sosul de soia.

3. Indeparteaza pestele din sos, tapeteaza cu seminte de susan si lasa la cuptor timp de 10 minute. Adauga taiteii si legumele in dressing, pune pestele deasupra.

Poza principala

peste_cu_susan_400.jpg

400g de somon proaspat
100ml de sos teriyaki
270g de taitei soba
130g de fasole edamame
2 tulpini de telina
seminte de susan
Pentru dressing
4 catei de usturoi, zdrobiti
1/4 cana de ulei de floarea soarelui
1 lingurita de ulei de susan
1 lingurita de miere
1 lingurita de sos de soia

Acest preparat se serveste cald, dar este bun si rece.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE