Peste cu topping de rosii

1. Tapeteaza pestele cu faina si pune-l intr-o tava de cuptor, unsa anterior cu grasime

2. Unge fiecare bucata de peste cu ulei de masline, apoi amesteca restul de ulei de masline cu celelalte ingrediente. Pune cu lingura acest amestec peste fiecare bucata de peste. Pune tava la cuptorul preincalzit timp de 20 de minute. Se serveste cu lamaie.

Poza principala

h_01062013.jpg

800g de merluciu proaspat sau congelat

Faina, pentru tapetare

45ml ulei de masline

80ml de pesto de rosii uscate la soare

6 masline negre, taiate marunt

Un ardei gras, taiat marunt

Pentru iubitorii de peste, iata o reteta usor de facut, care e gata in cateva minute. Poti folosi merluciu proaspat, dar si congelat daca iti este la indemana.
Numar de portii
4
Calorii
400 kcal
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE