PESTE CU VANATA, ROSII SI ARDEI GRAS

: Speli legumele si le tai cubulete : ceapa, vinetele si ardeii in vase separate. Pui vinetele intr-un castron si le presari putina sare pentru a extrage iodul. Rosiile le dai prin razatoare. Intr-un vas incingi uleuil si calesti ceapa pana se rumeneste. Adaugi vinetele si ardeii, le acopei cu un capac pana se inmoaie, apoi adaugi rosiile si amesteci bine compozitia. Cand sunt aproape gata adaugi usturoiul pisat, patrunjelul tocat marunt, dafinul, piperul si sarea. Speli fileurile de peste, le marinezi timp de 30 minute in ulei de masline cu otet de mere si sare. Treci fileurile printr-o compozitie alcatuita din oua si faina si le prajesti in unt. Aranjezi pe platou pestele alaturi de garnitura, iar deasupra presari cascavalul dat prin razatoare.Ornezi platoul cu felii de lamaie si masline.
4 fileuri de peste
-1 ceapa
-6 rosii,
-2 vinete
-4 ardei grasi
-3 catei usturoi
-1 foaie dafin
-1 legatura patrunjel
-3 linguri ulei de masline
-1 lingura de otet de mere
-200 g unt
-200 g cascaval
-3 oua
-2 linguri faina
-100 g masline
-1 lamaie
-sare, piper dupa gust.
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments

VEVERITA

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE