Peste fructat

1. Salsa de fructe: Amestecati ingrdientele si lasati-le deoparte cat preparati pestele.

2. Pestele: Asezonati pestele si lasati-l deoparte.

3. Chiar inainte de servire, incalziti uleiul intr-o tigaie. Prajiti pestele pana se rumeneste pe o parte. Intoarceti-l si turnati zeama de lamaie.

4. Acopertiti cu un capac si prajiti pana este gata. Presarati putin piper.

5. Asezati pestele pe un platou, turnati un pic din zeama din tigaie, apoi adaugati o lingura de salsa de fructe.

6. Presarati nasturel proaspat. Serviti pestele fructat cu orez basmati sau cartofi dulci.

Zacusca de peste pentru iarna

Chiftele crocante de peste

Poza principala

peste_fructat_rexfeatures_1543724e_mare.jpg

Salsa de fructe:
1/4 castravete, taiat
1/4 papaya, taiat
1 felie de pepene galben, taiat
6 rosii, taiate
1 ceapa verde, tocata
1/2 avocado, taiat
30 g coriandru proaspat, tocat
zeama si coaja rasa de la 1 lime
Pestele:
4 file de peste proaspat, la alegere
sare si piper negru proaspat macinat
15 ml ulei de masline
zeama si coaja rasa de la 1 lamaie
nasturel, pentru garnisire

Nutritionistii spun ca fiecare portie de mancare ar trebui sa contina fructe si legume in proportie de 50% si proteine sau carbohidrati pentru ceilalti 50%.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE