Peste pe pat de legume cu ulei de ierburi

1. Caliti legumele in putin ulei. Asezonati cu ardei rosu si sare.

2. Impartiti pestele in 4 si prajiti fiecare parte in ulei, asezonand cu sare si piper.

3. Amestecati busuiocul, uleiul si apa intr-un blender.

4. Serviti pestele pe un pat de legume cu ulei de ierburi si cartofi fierti.

Poza principala

carne1_400.jpg

250 g broccoli 
1 dovlecel feliat sau zucchini feliat
2 ardei grasi verzi/rosii taiati
2 linguri ulei
1 lingurita de ardei rosu
1 lingurita sare
500 g cod filé
1 lingura ulei
sare, piper 
ULEIUL DE IERBURI:
100 g frunze de busuioc
50 ml ulei
50 ml apa

Iata o reteta rapida si usor de preparat, perfecta pentru cina.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE