Uncategorized

Peste prajit cu sparanghel, cuscus si sos de zmeura

1. Intr-un bol, puneti cuscusul si 2 linguri de ulei de masline, adaugand apa fierbinte si acoperind intregul amestec cu o folie. Lasati boabele sa creasca, amestecand ocazional cu o furculita. Sarati pestele pe ambele parti.
2. Gatiti sparanghelul timp de 2 minute in apa fierbinte, dupa care lasati-l sa se raceasca in apa rece. Puneti-l deoparte.
3. Intr-o tigaie, incalziti uleiul si prajiti pestele timp de 7-10 minute pe ambele parti. Luati pestele de pe foc si puneti-l deoparte. Scurgeti excesul de ulei.
4. Intr-un blender, amestecati zmeura si otetul pana ce se formeaza o pasta. Puneti amestecul si sucul de lamaie intr-o cratita si fierbeti pana ce se ingroasa.
5. Puneti sparanghelul si cuscusul in farfurii alaturi de pestele prajit, turnand peste toate sosul de zmeura.

Poza principala

carne2_400.jpg

100 g cuscus
45 ml (3 linguri) ulei masline
375 ml (1 1/2 cani) apa
400 g peste alb
sare
100 g sparanghel
125 g (1/2 cana) zmeura
15 ml (1 lingura) otet din vin alb
suc de la 1/2 lamaie

Sosul de zmeura il va face pe cel drag sa te iubeasca si mai mult.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE