Uncategorized

Peşte spadă cu salsa exotică

1. Spală peştele şi lasă-l să se zvânte de apă. Încinge jumătate din unt şi prăjeşte peştele, puţin sărat, pe ambele părţi, până se rumeneşte, apoi stinge focul şi adaugă zeama de la o jumătate de lămâie.

2. Curăţă ceapa şi tai-o cubuleţe mici. Îndepărtează coaja de la mango şi sâmburele şi taie-l cuburi. Încinge untul rămas într-o altă tigaie şi căleşte bucăţile de mango, apoi adaugă şi ceapa şi lasă pe foc cu un capac, 2-3 minute, după care stinge focul şi adaugă zeama de la jumătatea de lămâie rămasă şi verdeaţa fin mărunţită.

3. Serveşte peştele cu sosul din tigaie, o lingură de mango şi felii de lime.

 

Frigarui de peste cu salsa de papaya

Poza principala

peste_cu_salsa_mica.jpg

4 peşte spadă (sau rondele de rechin)

1 mango

1 lămâie

2 lime

1 ceapă roşie

150 g unt

pătrunjel verde

sare

 

Peste cu sos de lamaie

Uşor, rapid, dulce-acrişor, peştele astfel preparat va fi pe gustul întregii familii.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE