Pește umplut cu ceapa

1. Curața peștii, da-i printr-un jet de apa rece și tapoteaza-i cu un șervet de hârtie.

2. Taie ceapa julien și înabuș-o 2-3 minute în ulei înfierbântat. La final, pune un pic de sare, piper și chili.

3. Umple peștii cu compoziția de ceapa și trece-i apoi printrun amestec din trei parți malai și una de faina.

4. Scutura pastravii de surplusul de malai și prajește-i la foc domol. Servește-i imediat, cu garnitura de cartofi natur sau mămăliguță și un pahar cu vin alb rece.

 

Waterzooi (tocanita de peste)

Poza principala

peste_umplut_mica.jpg

4 pastravi

4 cepe

malai

faina

chilli

sare

piper

ulei

 

Peste picant

Un preparat gustos, ușor de gatit, nu are cum sa nu-ți lase gura apa.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE