Uncategorized

Pesto de fasole verde

45089166 - close-up of freshly made green vegetables penne pasta

Ideal pentru a fi combinat cu paste sau pentru bruschete sățioase la micul dejun, acest pesto este o nebunie!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: ușor

Porții: 4 (250 g)

Ingrediente:

  • 300g fasole păstăi
  • 2 căței de usturoi, tăiat pe jumătate
  • 3 fileuri anșoa
  • 25 g parmezan, ras
  • sucul și coaja de la 1/2 lămâie
  • 3 linguri de ulei de măsline

Modalitate de preparare:

  1. Gătiți fasolea într-o oală cu apă și sare.
  2. Mențineți pe foc timp de 3 minute.
  3. Se scurge și se transferă rapid sub jet de apă rece ca gheața pentru a le opri timpul de gătire.
  4. Îndepărtați învelișul și păstrați boabele.
  5. Se prăjește usturoiul împreună cu fileurile de anșoa, într-o tigaie mică, timp de câteva minute.
  6. Amestecați cu boabele de fasole și transferați într-un castron.
  7. Pasați cu parmezanul, sucul de lămâie și coaja.
  8. Adăugați uleiul și omogenizați.
  9. Păstrați la frigider timp de 3 zile.
  10. Se potrivește de minune cu o porție de paste făinoase.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE