Picnic cu Beko de Ziua Familiei

Text
ADVERTORIAL
Știai că pe 15 mai este Ziua Familiei? 15 mai a fost instituită Ziua Internațională a Familiei în 1993 de către Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite, iar în 1994, la propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului, a devenit oficial și Ziua Familiei Române.
strudel-cu-branza-bulgaresc_foto_beko.jpg

Indiferent dacă știai sau nu despre existența sărbătorii, anul acesta folosește-te de acest pretext ca să petreci mai mult timp cu familia sau cu prietenii apropiați. Și, pentru că suntem și în luna lui Florar, ce mod mai bun de a-ți petrece această zi specială, dacă nu la iarbă verde? Aruncați într-un coș o pătură, ceva bun de mâncare și îndreptați-vă spre cel mai apropiat parc.

La capitolul ceva bun de luat la picnic, Beko îți recomandă o rețetă specială de ștrudel cu brânză, pe care o găsești integral pe www.gatesti-ingenios.ro, alături de o mulțime de sfaturi culinare utile. Ștrudelul bulgăresc cu brânză  se pregătește ușor și rapid și e gustarea ideală pentru o ieșire la iarbă verde. Ai nevoie doar de foi de plăcintă, brânză, ouă, unt, iaurt și de cuptorul incorporabil OIG 12100X de la Beko setat la 200 grade Celsius, care va asigura coacerea uniformă a ștrudelului.

Mult soare și voie bună!

Cuptor pe gaz – Beko OIG 12100X

Iluminare cuptor
Culoare: inox
Rafturi laterale
Aprindere incorporată
Timer
Grill pe gaz
Rotisor

Dimensiuni produs: 59,4 x 59,6 x 55cm (IxLxA)

Preț recomandat: 1.120 RON (include TVA)

Facebook Comments

cmanager

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE