Uncategorized

Piept de pui cu pesto și roșii

Rapid, gustos și echilibrat, piept de pui cu pesto și roșii cherry.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 4 piepți de pui, fără piele
  • 3 linguri sos pesto
  • 85 g mascarpone
  • 4 linguri ulei măsline
  • 100 g pesmet, de preferat făcut de la pâine veche de 1 zi
  • 175 g roșii cherry
  • 1 pumn semințe de pin
  • 1 pumn frunze busuioc

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 200 de grade.
  2. Folosind un cuțit ascuțit faceți o mică adâncitură în fiecare piept, pentru a forma un buzunar.
  3. Amestecați sosul pesto cu mascarpone, apoi cu o lingură adăugați în fiecare scobitură efectuată.
  4. Ungeți fiecare bucată de carne cu câte 1 linguriță de ulei și asezonați cu sare și piper.
  5. Puneți pesmetul pe o farfurie și treceți pieptul de pui prin acesta.
  6. Montați bucățile de carne într-un vas termorezistent uns cu unt, împreună cu roșiile cherry.
  7. Stropiți preparatul cu ulei.
  8. Introduceți vasul în cuptor și coaceți timp de 20-25 de minute.
  9. Adăugați nucile de pin cu 2 minute înainte de a fi gata.
  10. Presărați busuioc înainte de servire.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE