Piept de pui cu sos de smantana

Taie carnea in fasii mari si fierbe-o in apa cu sare. Dupa ce a fiert, scurge-o si stropeste-o cu putina zeama de lamaie.

Asaz-o intr-un vas uns cu unt. Pune deasupra masline, putin rozmarin, codite de ceapa verde si felii de lamaie.

Ostropel de miel

Toarna ouale cu cascavalul ras si acopera totul cu smantana batuta cu faina.

Pune rosiile decojite si taiate cubulete. Lasa pieptul de pui cu smantana la cuptor aproximativ 40 de minute.

Revista BUCATARIA DE AZI

Poza principala

piept-de-pui-cu-sos-de-smantana_galerie400.jpg

2 piepti de pui
3 oua
5-6 linguri cu smantana
3 linguri cu cascaval ras
100 g masline rondele
1 lingura cu faina
75 g unt
1 lamaie
codite de ceapa verde
2 rosii
rozmarin, sare

Un deliciu cu pui, smantana si cascaval.
Numar de portii
4
Calorii
415
Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE