Piept de pui în sos de vişine

1. Taie pieptul de pui pe jumătate în așa fel încât să obţii patru bucăţi măricele. Condimentează-le cu sare, rumenește-le în unt topit.

2. Scoate carnea pe un platou, iar în grăsimea rămasă, călește făina fără a o rumeni. Stinge cu smântâna amestecată cu 150 ml de apă și lasă să fiarbă la foc mic cam 20-25 de minute.

3. La final, adaugă zahărul și vișinele decongelate. Lasă să fiarbă 15 minute, pune bucăţile de carne.

4. După ce a dat în 1-2 clocote, oprește focul și repartizează pe farfurii friptura, cu sos din belșug. Acest piept de pui cu sos de visine este delicios cu garnitură de orez.

 

Piept de pui in sos de caise

Poza principala

piept_de_pui_in_sos_de_visine_mica.jpg

2 piepți de pui

100 g unt

sare

300 g vişine congelate

50 g făină

150 g smântână

1 linguriță cu zahăr

 

Ficatei de pui cu sos de struguri si vin rosu

Rafinat și delicios, pieptul de pui in sos de visine este perfect pentru mesele festive.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE