Piept de pui umplut cu branza de capra

1. Pentru sos, încinge uleiul și călește ceapa și usturoiul tocate mărunt. Adaugă caperele scurse, vinul și lasă pe foc până ce se evaporă alcoolul.

2. Spală piepții și taie-i în jumătăți. Crestează un buzunar în partea mai groasă a bucăților de carne (folosește un cuțit cu lama subțire și foarte ascuțită).

3. Sfărâmă brânza, adaugă ceapa verde și pătrunjelul tocate mărunt. Umple fiecare piept cu crema de brânză. Asezonează cu sare și piper și rumenește fiecare bucată de pui într-o tigaie cu ulei încins.

4. Transferă puiul într-o tavă (cu tot cu ulei) și stropește cu apă. Dă la cuptorul încins o jumătate de oră. Servește acest piept de pui umplut cu branza de capra alaturi de sosul  capere.

 

Rulouri de pui cu sos de smântână

Poza principala

piept_de_pui_umplut_mic.jpg

2 piepti de pui

200 g brânză de capră

ceapă verde

pătrunjel

sare

piper

ulei

pentru sos:

2 căței de usturoi

1 ceapa mica

1 lingură cu ulei

1/2 cana cu vin alb

3 linguri cu capere

 

Pilaf de pui

Branza de capra este ingredientul secret al acestui preparat cu piept de pui absolut minunat !
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE