Pilaf de pui

1. Incalziti untul intr-o oala si caliti usturoiul, ceapa si ardeiul verde pana ce legumele se inmoaie. Adaugati ciupercile si puiul si prajiti pana se rumeneste. Adaugati orezul si prajiti in continuare timp de 2 minute.

2. Puneti supa de pui, aduceti amestecul la punctul de fierbere si lasati-l sa fiarba timp de 20 de minute pana ce tot lichidul este absorbit si orezul este fiert. Serviti acest pilaf de pui fierbinte.

Pilaf de rosii

Gulas rapid de curcan cu pilaf

Poza principala

h_01062081mica.jpg

50 g unt
1 capatana mica de usturoi faramitat
1 ceapa taiata
1 ardei gras taiat
125 g ciuperci taiate
2 bucati piept de pui, taiate in bucati
1 cana (250 ml) orez
2 cani (500 ml) supa de pui (de legume) 

Daca adaugati orez sau carne la tocana de legume atunci mancarea va fi mult mai delicioasa. Aveti grija sa adaugati suficient lichid ca orezul sa fiarba si sa se umfle asa cum trebuie daca vreti un pilaf de pui delicios.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE