Piscoturi vieneze

1. Amestecati untul cu zaharul pudra si coaja de portocala pana obtineti o compozitie moale.

2. Presarati faina si amestecati temeinic.

3. Potriviti cuptorul la 180 de grade. Puneti amestecul in sprit si spritati 24 de piscoturi (aprox. 7.5 cm lungime).

4. Coaceti pentru 15 minute, apoi puneti pe un platou sa se raceasca.

5. Faceti sandvisuri din cate doua piscoturi, punand la mijloc gemul de caise sau orice alt gem va place.

6. Topiti ciocolata la Bain-Marie. Scaldati ambele capete ale piscoturilor in ciocolata. Puneti-le pe hartie de copt pentru a le lasa sa se aseze. Pudrati cu putin zahar pudra.

Poza principala

rexfeatures_1232190d_mica.jpg

175g unt
60g zahar pudra
coaja rasa a unei portocale
60g faina
2 linguri gem de caise
90g ciocolata de menaj
sprit
tava, tapetata cu hartie de copt

Aceste piscoturi facute acasa vor fi savurate cu placere la orice petrecere.
Numar de portii
12
Calorii
226
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE