Piure de mar si dovlecel (de la 8 luni)

1. Taie dovlecelul cubulete.

2. Feliaza merele.

3. Adauga 7 cm de apa intr-o oala peste care adauga o sita pentru a gati cu aburi – pune peste sita merele si dovlecelul.

4. Adu apa la punctul de fierbere si urmareste ca fructele sa se inmoaie si sa se fiarba pe toate partile. Verifica apa, pentru a nu-i scade nivelul.

5. Paseaza fructele si adauga mirodeniile.

Poza principala

piure_mar_dovlecel.jpg

1 dovlecel
3 mere, decojite si curatate de cotor (foloseste mere aromate si dulci)
apa
marar, scortisoara, nucsoara (optional – adauga mirodeniile in apa cu care vei gati piureul sau atunci cand le pasezi)

Piticul va fi incantat de noua lui gustarica.
Numar de portii
2
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE