Uncategorized

Piure de morcovi (de la 5-6 luni)

Morcovii bine spalati se curata, se taie felii, se pun intr-o cratita, se toarna peste ei o cantitate nu prea mare de apa clocotita si se adauga zaharul. Se fierb inabusit 30-40 de minute, adaugand din cand in cand apa, ca sa nu se prinda.

Cand sunt fierbinti, se trec prin sita, se adauga grisul fiert in lapte (sau numai laptele) si sarea. Piureul se pune din nou pe foc si se tine pana ies aburi (nu se lasa sa fiarba). Cand se ia de pe foc, se adauga untul si se amesteca.

Poza principala

shutterstock_36620425_mare.jpg

200 g morcov
5 g zahar
10 g gris
50 ml lapte-formula/lapte matern
2g sare
10 g unt

O reteta gustoasa si consinstenta pentru copii mai mari de 5 luni, care au inceput diversificarea.
Numar de portii
3-4
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE