Piure din cartof si mar (de la 5-6 luni)

Speli bine cartofii si marul, apoi ii pui la copt, in tava, la cuptor. Marul va fi gata mai devreme, asa ca vei curata pulpa coapta si o vei pasa bine prin sita sau cu furculita. Procedezi la fel si cu cartofii, cu precizarea ca acestia trebuie sa fie mai degraba „prea copti” decat „aproape copti”.

Amesteci piureul de cartofi si mar cu laptele cald si untul, apoi freci totul cu o lingura de lemn pana cand obtii o spuma. Piureul acompaniaza cu succes galbenusul de ou fiert sau ficatul de pui.

Poza principala

shutterstock_39142384_mica.jpg

2 cartofi potriviti
un mar
o lingurita de unt
2 linguri de lapte-formula/lapte matern

Cand va creste piticul, acest piure va deveni o granitura delicioasa pentru perisoarele din carne de vita cu sos de rosii.
Numar de portii
2
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE