Pizza-briosa

Pasul 1: Pune intr-un castron faina, praful de copt si sarea si amesteca-le.

Pasul 2: Adauga mozzarella, ceapa, rosiile si sunca, toate taiate foarte fin. Amesteca usor, ca sa nu se sfarame prea tare.

Pasul 3: Bate oul si subtiaza-l cu apa pana obtii o cana de lichid, apoi combina-l cu laptele. Toarna lichidul obtinut peste compozitia de ingrediente uscate de mai sus si amesteca.

Pasul 4: Unge cu ulei formele de briosa (poti folosi diferite forme) si tapeteaza-le cu un amestec de boia, iute si dulce, si oregano pisat.

Pasul 5: Toarna din compozitie cat sa umpli fiecare forma pe jumatate. Poti orna cu masline si bacon taiate felii subtiri.

Pasul 6: Da la cuptorul incins pana ce briosele cresc suficient si se auresc. Serveste cu sos de rosii, ceapa si busuioc.

Poza principala

pizza_briosa_400.jpg

2 cani cu faina
1 lingura cu praf de copt
1 cana cu mozzarella
300 g cu sunca afumata
1 ceapa mica
2 rosii
1/2 cana cu lapte
1 ou
50 g masline verzi
100 g bacon
ulei
boia
oregano

Incearca aceasta mini-pizza speciala si cu siguranta toata lumea va aprecia ineditul acestui preparat.
Numar de portii
9-10
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE