Uncategorized

Pizza cu varf

1. Faramati drojdia si dizolvati-o in apa, incalzita la 37 de grade. Adaugati ulei, sare si mare parte din faina. Lasati coca sa dospeasca 20 de minute.

2. Rulati 4 blaturi de pizza pe hartie de copt. Presarati bulion si cascaval ras. Coaceti la 225 de grade pentru 10 minute.

3. Caliti legumele in ulei si asezonati. Taiati sunca in fasii mici. Asezati legumele si sunca pe blaturile coapte de pizza si serviti.

Poza principala

h_00410497_mica.jpg

25 g drojdie
200 ml apa
2 linguri ulei
1/2 lingurita sare
600 g faina
3 linguri chutney de rosii
200 g cascaval ras
Umplutura:
400 g legume asortate
1 lingura ulei
sare, piper
80 g sunca

Daca nu vrei sa iesi in oras cu prietenii, ii poti invita la tine si sa ii surprinzi cu aceasta pizza delicioasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE