Uncategorized

Pizza rustică

1. Pune apa cu o linguriță de sare (rasă) la fiert . Când începe să clocotească, presară mălaiul în ploaie și lasă să fiarbă încet cam 15-20 de minute, amestecând continuu.

2. Spre final, adaugă uleiul. Răstoarnă mămăliga într-o tavă unsă cu ulei și lasă să se răcorească puţin.

3. Unge deasupra cu sos de roșii și presară un praf de busuioc și oregano. Pune jumătate din mozzarella, cârnatul decojit și tăiat mărunt și ardeii feliați cât mai subțire.

4. Acoperă cu restul de mozzarella și lasă la cuptor 15-20 de minute.

 

Pizza cu branza Brie si struguri

Poza principala

pizza_rustica_mica.jpg

100 g cârnați afumați

300 ml sos de roşii

3 ardei graşi

150 g mozzarella

busuioc

oregano

 

Pentru mămăligă:

600 ml supă limpede de legume

125 g mălai

2 linguri cu ulei de floarea-soarelui

sare

 

Pizza vegetariana

Gustoasa si surprinzatoare, pizza rustica este o alegere isteata și cu puține calorii pentru o seara cu prietenii.
Numar de portii
4
Calorii
378
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE