Uncategorized

Pizza vegetariana

1. Pentru aluat, pune drojdia cu zahărul și apa într-o cană și amestecă. Lasă deoparte un sfert de oră, până ce se formează deasupra un strat gros de spumă.

2. Cerne făina într-un castron, adaugă sarea, toarnă uleiul și amestecul de drojdie. Frământă aluatul zece minute, până ce nu se mai lipește de mână, acoperă-l cu un șervet curat și lasă-l să dospească o jumătate de oră într-un loc călduţ.

3. Între timp, taie cubuleţe vânăta, dovlecelul și ciupercile și așază-le într-o tavă unsă cu ulei. Dă-le la cuptorul încins 15 minute. Întinde aluatul într-o tavă de cuptor unsă cu ulei ori tapetată cu hârtie de copt. Înţeapă foaia cu o furculiţă și dă-o la cuptorul înfierbântat pentru 10-12 minute.

4. Scoate tava, așază repede deasupra feliile de mozzarella, legumele semicoapte, roșiile și măslinele feliate, presară sare și chili (ardei iute uscat tăiat) după gust, iar la final, parmezanul. Dă din nou la cuptor 20-25 de minute.

 

Sugestie. Daca vrei sa mai reduci din calorii, renunta la branzeturi. Vei scapa astfel de 125 de calorii/portie.

 

 

Scapă de 500 de calorii!

 

Poza principala

pizza_cu_legume_mica.jpg

350 g făină tip 650

4 linguri cu ulei de floarea-soarelui

10 g drojdie uscată

1 linguriță cu zahăr

230 ml apă călduţă

sare

 

Pentru umplutură:

1 vinata subţire

1 dovlecel

3 ciuperci

1 roşie

50 g măsline

100 g mozzarella

3 linguri cu parmezan

ardei iute

ulei

sare

 

Cum arată 200 de calorii într-o farfurie GALERIE FOTO

O portie de pizza vegetariana este ca o gura de oxigen atunci cand esti la dieta si te-ai saturat de meniul zilnic.
Numar de portii
4
Calorii
570
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE