Uncategorized

Plăcintă-aperitiv

1. Taie baconul cubuleţe și rumenește-l în puţin ulei.

2. Separat, călește ceapa tocată fin. Adaugă apoi ciupercile scurse bine și lasă pe foc până scade toată zeama.

3. Potrivește gustul de sare și piper și lasă să se răcească. Amestecă ciupercile cu baconul, gălbenușurile și smântâna.

4. Adaugă făina, albușurile bătute spumă cu un praf de sare. Compoziţia astfel obţinută toarn-o într-o formă unsă cu ulei și tapetată cu făină.

5. Din loc în loc, pune roșioarele întregi și coace la cuptor până se rumenește.

 

Sardine în sos de roșii

Poza principala

aperitiv_mica.jpg

500 g roşii cherry

1 ceapa

1 cutie ciuperci

150 g bacon

5 ouă

5 linguri cu făină

5 linguri cu smântână

3 linguri cu ulei

sare

piper

 

Roșii umplute

Usor de gatit, satioasa si nu in ultimul rand aspectuoasa, placinta-aperitiv merita incercata!
Numar de portii
8
Calorii
315
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE