Plăcintă cu brânză brie

1. Întinde aluatul ușor și împarte-l în două. Unge o tavă micuță cu unt și așază o foaie de aluat și înțeapă-l cu furculița. 

2. Taie brânza în bucăți mici, la fel și șunca. Pune un strat de brânză, piperează, unul de șuncă, altul de brânză și apoi unul de șuncă. 

3. Acoperă cu foaia rămasă, unește foile între ele și unge cu gălbenuș și dă la cuptor pentru 25 de minute. 

4. După ce se răcește tai-o în pătrățele. Servește cu salată.

Credit foto si text: Photoland/Profimedia

 

Plăcintă cu praz şi brânză sărată

Poza principala

placinta_cu_branza_mica.jpg

400 g aluat foietaj

6 felii de șuncă

150 g brânză brie

1 gălbenuș

Unt 

Piper alb

 

Plăcintă de post cu mere si nucă

Placinta cu branza brie este perfecta pentru un mic-dejun de weekend.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE