Placinta cu mere Bio

1. Incalziti cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
2. Topiti untul intr-o cratita.
3. Se amestecă în făină pentru a forma o pasta.
4. Se adaugă apă şi zahăr brun şi se aduce la fierbere.
5. Asezati crusta in tava dumneavoastră si umpleti-o cu mere, apasate uşor, dupa care acoperiti cu o crusta tot din aluat sub forma de grilaj.
6. Se toarnă uşor un amestec de zahar si unt lichid peste crusta, astfel încât să nu curga.
7. Coaceti 15 minute în cuptorul preîncălzit si apoi reduceti temperatura la 350 de grade F (175 grade C).
8. Lasati in cuptor pentru 35-45 de minute, pana cand merele sunt moi.
1 / 2 cana unt proaspat ecologic
3 linguri de faina alba
1 / 4 ceasca de apa
1 / 2 cană de zahăr brun
8 mere – cojite şi feliate
Bucurati-va de sarbatoarea verii cu portii de placinta aburinda!
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments

Pukka Food

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE