Placinta cu pui la castron

1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Incalzeste uleiul intr-o oala si prajeste ceapa si usturoiul pana se inmoaie. Adauga puiul si ciupercile si prajeste-le. Adauga zeama de pui si lasa la fiert timp de 10 minute.

2. Amesteca faina cu putina apa pana se formeaza o pasta si adaug-o in zeama de pui. Adauga cimbrul si asezoneaza cu sare si piper. Amesteca incontinuu pana zeama se intareste. Indeparteaza de pe foc.

3. Foloseste castroane mici sau cani si umple-le cu amestecul de pui. Intinde foitajul pe o suprafata tapetata cu faina si taie-l in cercuri pentru a acoperi castroanele sau canile. Pune foitajul deasupra preparatului de pui si lipeste-l cu ou batut. Pune la cuptor timp de 20-30 de minute, pana foitajul devine auriu.

Poza principala

h_01323228.jpg

2 linguri de ulei

4 piepti de pui, taiati in cuburi

O ceapa taiata

2 catei de usturoi, zdrobiti

O cana si jumatate de zeama de pui

2 linguri de faina

2 lingurite de cimbru uscat

Sare si piper

Un rulou de foitaj

Un ou, batut

Pentru un pranz gustos, hranitor si sanatos iti recomandam acest fel de mancare. Pe langa aceste beneficii, vei face o impresie deosebita si datorita aspectului inedit.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Comentarii

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE