Uncategorized

Placinta de peste cu piure de cartofi si porumb

1. Preincalziti cuptorul la 200°. Fierbeti cartofii in apa sarata pana incep sa se farame, uscati-i si faramitati-i cu unt si lapte. Asezonati bine.

2. Aranjati merluciul si stiuca intr-o tava. Presarati boabele de porumb si acoperiti cu sosul de branza. 

3. Apoi intindeti piureul si ungeti cu unt, lasand compozitia sa se coaca timp de 25 de minute.

4. Dati drumul la cuptor si lasati compozitia pana ce devine aurie.

Poza principala

h_01047175mica.jpg

500 g merluciu din reteta de baza
200 g stiuca sau eglefin afumat deja gatit
340 g boabe de porumb spalate si bine uscate
500 g sos de branza proaspata
PENTRU TOPPING:
900 g cartofi decojiti
60 g unt
¼ cana lapte 
sare de mare si piper negru proaspat macinat
unt pentru ungere 

Inainte de a folosi merluciu in aceasta reteta ungeti-l cu unt si coaceti-l la cuptor timp de 15 minute (reteta de baza).
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE