Placinta de peste cu piure de cartofi

1. Curata cartofii si taie-i cubulete. Fierbe-i cu sare pana se inmoaie. Fa piure cu 50g de unt si 100ml de lapte.

2. Incalzeste restul de unt intr-o tigaie si prajeste ceapa si ardeii pana sunt moi. Toarna faina deasupra si adauga 500ml de lapte. Amesteca pana obtii un sos alb omogen. Asezoneaza dupa gust.

3. Pune bucatile de peste in sosul alb. Pune deasupra piureul de cartofi si da la cuptor 20-25 de minute la foc mediu. Garniseste cu cimbru si serveste cu salata verde.

Poza principala

h_01051378mica.jpg

6 cartofi medii
150ml de unt
600ml de lapte
1 ceapa, taiata rondele
1 ardei rosu mic, feliat
1 ardei galben mic, feliat
60g de faina
sare si piper
1kg de file congelat de peste
10g de cimbru proaspat

E un pranz consistent si sanatos.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE