Uncategorized

Plăcintă sărată cu dovleac

1. Taie dovleacul în felii potrivite și coacele puţin la cuptor.

2. Rade brânza telemea și amestec-o cu brânza de vaci. Adaugă smântâna, ouăle bătute cu sare și chimen.

3. Unge o tavă cu ulei. Așază 3-4 foi de plăcintă unse cu ulei. Întinde jumătate din amestecul de brânză, apoi pune feliile de dovleac coapt.

4. Acoperă cu un strat din amestecul de brânză, după care așază frunzele de spanac opărite și scurse.

5. Întinde restul de amestec de brânză și foi de plăcintă unse cu ulei. Lasă la cuptor placinta cu dovleac timp de 30-35 de minute.

 

Salată cu bulgur și dovleac

Poza principala

placinta_sarata_cu_dovleac_mica.jpg

1 pachet foi de placintă

1 felie de unt

300 g brânză telemea

200 g brânză de vaci

250 g smântână

5 ouă

spanac

chimen

sare

ulei

 

Plăcintă cu dovleac

Plăcinta sărată cu dovleac este un antreu aromat care anunţă venirea toamnei.
Numar de portii
8
Calorii
395
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE