Uncategorized

Pofta de cultura vine cu BookLand in Bucuresti Mall

Timp de 6 zile, de marti 29 noiembrie pana duminica 4 decembrie, Bucuresti Mall va gazdui targul de carte BookLand unde vor fi prezente peste 60 de edituri ca expozanti, fiecare editura oferind reduceri la titlurile sale.
banner_bookland_-_300x250px-1.jpg

”O carte este mai mult decat o structura verbala, este un dialog stabilit cu cititorul, este tonul pe care il impune cititorului si este imaginea schimbatoare pe care i-o impune memoriei sale.” spunea celebrul scriitor Jorge Luis Borghes. Ce ar fi, ca un targ de carte sa se regasesca in descrierea de mai sus? Daca fenomenul de comunicare nu a murit, de ce ar muri cartea?! Caravana BookLand este dovada vie a faptului ca ”hartia scrisa arde greu”.

„In mall orice produs poate sa-si exercite in mod performant atributele. Spatiul, audienta, ambianta si suportul oferit reprezinta un mare atu. La primul mall din Romania a sosit timpul sa gazduim un concept inovator: targul de carte urban BookLand, care si-a facut o datorie din a aduce cartea la indemana oamenilor. Astfel ca notiunea de shopping cool de la Bucuresti Mall ia conotatii tot mai coolturale”, declara Alexandru Angelescu – Events Coordinator Bucuresti Mall.

BookLand incurajeaza consumul cultural si da ocazia fiecarui cititor sa ia parte la Campania de loializare dedicata pasionatilor de carti, muzica film si jocuri, campanie ce se desfasoara pe site-ul librariei: www.book-land.ro.

Pe toata durata targului, o vizita pe site-ul librariei www.book-land.ro vine la pachet cu o surpriza placuta: cei care vor sa descopere atmosfera targului din mall isi pot genera singuri de pe site-ul targului un cupon de reducere 10%, pe care sa-l foloseasca la targ. Asta daca nu l-au primit deja in cutiuta postala.

Totodata BookLand impreuna cu Vreaubilet.ro organizeaza in serile de sambata si duminica, chiar la mall, o tombola pentru orice cititor care isi achizitioneaza carti din targ. Astfel, consumatorii de carte vor putea sa castige invitatii duble fie la concertul Engelbert Humperdinck – Sambata, 3 Decembrie 2011, fie la Gala Craciun Vienez, Edvin Marton – Joi, 22 Decembrie 2011.

Orarul de vizitare al targului: de marti, 29 noiembrie, pana duminica, 4 decembrie,  intre orele 10:00 – 22:00.

Facebook Comments

Taguri

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE