Porc cu stevie si ghimbir

Fierbe pulpa in apa, cu foi de dafin si boabe de piper.

Amesteca sosul de soia cu ghimbirul, faina si sare si piper dupa gust. Scoate porcul fiert si asaza-l in acest
amestec. Lasa-l la rece minimum o ora.

Asaza porcul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasa-l la cuptor, la foc moderat, 30 de minute.

Taie stevia si ceapa in bucati mari si trage-le in putin ulei, potrivind de sare si piper. Amesteca porcul scos din cuptor cu amestecul de stevie si ceapa. Serveste totul pe pat de orez fiert.

Poza principala

porc_cu_stevie_si_ghimbir_400.jpg

1 kg pulpa de porc
1 cana orez cu bob lung  
4 legaturi de stevie 
1 ceapa uscata  
100 ml sos de soia
2-3 linguri cu faina  
1/2 lingura cu ghimbir proaspat ras  
2-3 foi de dafin
5-6 boabe de piper  
unt, sare, piper

Aceasta reteta beneficiaza din plin de aroma steviei si a ghimbirului.
Numar de portii
4
Calorii
445
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE