Uncategorized

Porc dulce-acrisor

Incinge uleiul de alune. Adauga ardeiul, morcovul, ceapa si usturoiul taiate in bucati mari. Dupa cinci minute, toarna otetul alb, sosul de soia, zaharul caramelizat si malaiul amestecat cu putina apa.

Adauga restul de apa si opreste focul dupa trei minute. Amesteca malaiul cu faina si ouale batute, 250 ml de apa si sare. Trece bucatile de carne prin acest amestec si rumeneste-le in ulei.

Toarna sosul si serveste cu orezul fiert separat.

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

porc_dulce-acrisor_400.jpg

500 g muschi file de porc
1 cana orez  
1/2 cana cu malai  
1/2 cana cu faina  
2 oua  
2 fire de ceapa verde
50 ml apa  
ulei
PENTRU SOS  
50 ml ulei de alune  
1 ardei rosu
1 ardei verde
1 morcov  
1 ceapa  
1 catel de usturoi
1/2 cana cu zahar caramelizat (topit)
1/2 cana cu otet alb  
25 ml sos de soia
2 linguri cu malai

Invata sa prepari chiar tu celebrul porc dulce-acrisor, de inspiratie chinezeasca.
Numar de portii
4
Calorii
490
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE