Porridge (terci de fulgi de ovăz)

1.Pune pe foc laptele cu apa. Când amestecul s-a înfierbântat, adaugă semințele de in, chia și vanilie. 

2.Ține pe foc până terciul ajunge la consistența dorită. 

3.Toarnă acest terci de fulgi de ovaz în castronele, presară deasupra goji, nuca și fructe tăiate cubulețe, după gust.

Macrou in fulgi de ovaz

 

Budinca de orez si capsune in lichior de fructe

Poza principala

fotolia_51710381_subscription_xxl.jpgc_laperla_777_-_fotolia.com_mica.jpg

1 cană cu lapte (migdale, orez)

1 cană cu apă

12 linguri cu fulgi de ovăz

2 linguri cu semințe de in zdrobite

2 linguri cu goji

2 linguri cu semințe de chia

1 mână cu nucă zdrobită (opțional)

¼ baton de vanilie

Fructe (opțional)

 

Cremă de orez cu piure de piersici

Terciul de fulgi de ovăz sau porridge cum îi spun englezii este o variantă rapidă, sănătoasă și hrănitoare de mic-dejun vegetarian.
Numar de portii
2
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE