Portofele cu legume

1. Desfă drojdia în borş, după care toarnă treptat uleiul. Pune apoi făina, un praf de sare şi zeama de lămâie.

2. Din toate aceste ingrediente frământă un aluat şi lasă-l la rece cel puţin 30 de minute. Între timp, taie legumele mai mare şi căleşte-le în ulei.

3. Spre final, adaugă şi boabele de fasole fierte. Mai poţi pune şi câteva ciuperci. Întinde aluatul dospit, în foi potrivit de groase, taie pătrate mai mari şi în mijlocul lor pune câte o lingură din legumele călite.

4. Îndoaie uşor şi presează la capete. Aşază portofelele într-o tavă unsă cu ulei şi coace-le la cuptor aproximativ 35-40 de minute.

 

Salata crocanta de legume

Poza principala

portofele_cu_legume_mica.jpg

1 morcov

1 cană cu fasole boabe

1 ardei gras

2 cepe

ulei

 

pentru aluat

250 ml ulei

800 g făină

40 g drojdie

150 ml borş

1/2 de lingurița cu sare

1 linguriţă cu zeamă de lămâie

 

Tarta cu mere

Sățioase, rafinate și, cu siguranță, pe placul tuturor.
Numar de portii
10
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE