Portofele cu spanac

1.Pune într-un vas făina cernută și adaugă treptat sifonul sau apa minerală, ca să nu se formeze cocoloașe.
 
2.Încorporează uleiul, un praf de piper și sarea. Toarnă din compoziţie cu un polonic într-o tigaie încinsă și unsă cu ulei și rotește ca să se întindă uniform.

Portofele cu legume
 
3.Separat, taie ceapa mărunt și călește-o în ulei. Adaugă spanacul opărit în apă cu sare. Lasă pe foc până se înmoaie. Presară un praf de sare și aromatizează cu salvia tocată fin.
 
4.După ce s-a răcorit puţin, adaugă brânza rasă. Umple clătitele cu acest amestec și împachetează-le ca un portofel. Servește-le fierbinţi.

Portofele cu dovlecei

Poza principala

portofele_cu_spanac_mica.jpg

Pentru aluat
    100 g făină
    100 ml apă minerală
    50 ml ulei
    piper
    sare
Pentru umplutură
    200 g brânză tofu
    200 g spanac
    1 ceapă
    salvie uscată
    sare
    piper

Ideale pentru prânzul de la serviciu, dar și pentru o cină în familie, portofelele cu spanac gustoase și hrănitoare.
Numar de portii
4
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE