Portofele îndopate

1.Călește ceapa împreună cu ardeiul tăiat fâșii. Adaugă ciupercile feliate și lasă-le să se înăbușe bine.
 
2.Potrivește gustul de sare și aromatizează cu usturoiul zdrobit și mărarul tocat fi n. Adaugă sosul de roșii și lasă pe foc să scadă. Întinde aluatul și taie rotunduri mai mari.
 
3.Pe jumătate, pune umplutură de ciuperci și acoperă cu cealaltă jumătate. Presează bine pe margini cu o furculiţă.
 
4.Presară deasupra puţină boia și coace-le la cuptor 30-35 de minute.

 

Rulouri de spanac cu pastrav afumat

Poza principala

portofele_indopate_mica.jpg

    1 aluat de tartă
    boia dulce
    3 căței de usturoi
Pentru umplutură :
    600 g ciuperci
    1 ceapă
    1 ardei gras
    1/2 ceşcuţe cu sos de roşii
    1 legătură de mărar
    ulei
    sare

 

Portofele cu spanac

Rețeta de portofele îndopate este sățioasă, gustoasă și se potrivește perfect cu o salată fresh de roșii și castraveți.
Numar de portii
6
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE