Prajitorul de paine care este si .. radio

Text
eCuisine
Sursa
The Telegraph
Foto
Shutterstock
Pentru cei care simt ca bucataria este incarcata cu prea multe obiecte, un producator de electrocasnice vine cu o solutie inovatoare – prajitorul de paine care este si … radio!
paine.jpg

Breville Radio Toaster combina cele doua functionalitati, astfel ca oamenii pot asculta frecventa preferata pregatind micul dejun in acelasi timp. 

Acest aparat este cel mai recent dintr-o serie de gadgeturi excentrice  realizate pentru cei care nu dispun de spatiu sau vor sa il eficientizeze la maximum.

Utilizatorii isi pot conecta, de asemenea, iPod-ul la acest aparat-minune. Gadgetul este fabricat in China si se gaseste pe Firebox.com la pretul de 58 de euro. “Este un produs de bucatarie unic, care poate fi un cadou minunat pentru proprietari de case sau cupluri”, spune Ben Fowler, reprezentantul retailer-ului, care se asteapta la vanzari substantiale.

Acesta nu este primul aparat electrocasnic care face mai multe lucruri in acelasi timp. Alte companii au lansat un prajitor de paine cu o tigaie pentru oua atasata sau un prajitor de paine care iti permite sa imprimi o imagine de pe un memory stick pe felia de paine.

 

Facebook Comments

cmanager

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE