Prăjitură cu brânză

1. Amestecă brânza bine scursă cu grișul și jumătate din zahăr.

2. Separat, bate ouăle cu restul de zahăr, un praf de sare și încorporează-le în amestecul de brânză.

3. Tapetează o formă de chec cu hârtie de copt. Toarnă o parte din compoziție, așază deasupra un strat de fructe tavalite prin faina și toarnă restul de compozție.

Placinta cu branza

4. Dă la cuptor, la foc potrivit, 60-70 de minute. Dacă prăjitura cu branza a căpătat o culoare aurie, frumoasă, pune deasupra o folie de alumniu și mai lasă în cuptor până trece testul scobitorii.

5. Scoate prajitura cu branza, lasă să se răcorească și abia apoi feliază.

 

Cheesecake cu prune

Poza principala

cheesecake_mica.jpg

750 g brânză de vaci

60 g griș

100 g zahăr

2 ouă

100 g coacăze/afine

făină

sare

 

New York Cheesecake

Prajitura cu branza este ușoară, are gust fin și delicat, este o bucurie în farfurie.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE