Uncategorized

Prajitura cu caise

1. Freaca brânza cu zaharul, galbenușurile, untul, vanilia și sarea. Pune faina treptat, praful de copt, grișul și albușurile batute.

2. Rastoarna compoziția într-o tava tapetata cu hârtie de copt și da la cuptor 30-40 de minute. 

3. Pune apa cu zaharul, scorțișoara la foc mic. Când zaharul s-a topit, adauga caisele desfacute în jumatați și fierbe-le doar pâna se înmoaie. Scoate-le și mai fierbe siropul pâna se îngroașa. 

4. Așaza deasupra prajiturii caisele și toarna sirop. Presara fulgi de migdale dupa gust. Taie doar dupa ce s-a racit.

 

Prăjitură cu gem de caise si brânză

Poza principala

praji_caise_mica.jpg

12 caise

400 ml apa

120 g zahar

1 baton de scortisoara

100 g fulgi de migdale

 

Pentru blat:

500 g brânza de vaci

3 oua

200 g zahar

90 g unt topit

1 lingura cu gris

3 linguri cu faina

2 pliculețe cu zahar vanilat

1/4 pliculet cu praf de copt

sare

 

Tort cu mac si caise

Fie ca folosești caise, piersici sau nectarine, cu acest desert vei reuși sa-i surprinzi și sa-i îndulcești pe cei dragi.
Numar de portii
10
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE