Prajitura cu ciocolata si lapte batut

1. Preincalziti cuptorul la 170° si ungeti o tava de 24 cm. Amestecati zaharul si untul pana ce amestecul devine pufos. Adaugati esenta de vanilie si ouale si amestecati bine. Puneti restul ingredientelor si amestecati o data sau de doua ori. 

2. Amestecati laptele batut cu apa si adaugati compozitia la umplutura. Amestecati pana ce totul se omogenizeaza si turnati in tava. Intindeti uniform amestecul si coaceti timp de 35-40 de minute. Lasati sa se raceasca in tava timp de 10 minute dupa care puneti prajitura pe un platou din sarma. Decorati cu ciocolata, lapte de caramel condensat sau Nutella. 

Poza principala

h_01335576mica_0.jpg

250 g zahar
60 g unt moale
3 ml esenta de vanilie
3 oua
375 g faina
80 g cacao
15 g praf de copt
3 g sare
125 ml lapte batut
80 ml apa

Pofta buna!
Numar de portii
12
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE