Uncategorized

Prajitura cu crema alba si crema de ciocolata

Pentru foi, amestecati 12 albusuri cu 16 linguri de zahar, frecati pana se topeste zaharul, apoi adaugati o lingurita de otet si 4 linguri de faina.

Compozitia se imparte in doua. Foile se coc pe fundul tavii.

Crema: 12 galbenusuri,12 linguri zahar, 3 linguri faina, 500ml lapte,2 pliculete zahar vanilat. Amestecati pana se formeaza o crema omogena. Incalziti usor crema, iar cand e calduta puneti pachetul de margarina Unirea Experta.

Amestecati 3/4 din crema cu frisca batuta. Intindeti compozitia intre foi. Restul compozitiei amestecata cu 2 linguri pline de crema de ciocolata se pune deasupra. Decorati prajitura cu ciocolata rasa.

CLICK AICI pentru mai multe retete!

Poza principala

untitled.png

50g ciocolata
150g faina
500ml lapte
250g margarina Unirea Experta
12 oua
600g zahar tos
2 pliculete zahar vanilat
o lingurita otet
250ml frisca, batuta
2 linguri crema de ciocolata din magazine

Reteta selectata din cartea Unirea “100 de Secrete Dulci”. Intra pe www.secretulprajiturilor.ro si castiga propria carte. Perioada promotiei: 19 Martie – 18 Mai 2012.
Numar de portii
12
Facebook Comments



Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE