Prajitura cu gutui

Spala bine gutuia pana indepartezi tot puful, dupa care tai-o cubulete. Bate ouale cu un praf de sare si zaharul, pana ce acesta se topeste. Toarna treptat laptele, esenta de vanilie si apoi uleiul.

Incorporeaza faina proaspat cernuta si amestecata cu praful de copt. Compozitia astfel obtinuta toarn-o intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Din loc in loc, asaza cubulete de gutuie.

Lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ 35-40 de minute. Dupa ce s-a racorit putin, presara zahar pudra.

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

prajitura-cu-gutui_400.jpg

1 gutuie
2 oua
1 cana cu zahar
1/2 cana cu lapte
1/2 cana cu ulei
2 cani cu faina
1 pliculet cu praf de copt
2-3 linguri cu zahar pudra
esenta de vanilie
sare

In lipsa fructelor proaspete, puteti folosi cu incredere gem de gutui.
Numar de portii
6
Calorii
280
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE