Uncategorized

Prăjitură cu struguri

1. Se unge tava cu unt şi se tapetează cu făină, iar cuptorul se încălzeşte la 220° C. 

2. Se bat freacă spumă gălbenuşurile cu jumătate din cantitatea de zahăr şi cu untul. Se adaugă încet făina amestecată cu praful de copt, după care se omogenizează.

3. Se bat albuşurile spumă cu restul de zahăr şi se încorporează în aluat. 

4. Se pune apoi aluatul în tava pregătită, iar în final se presară boabele de struguri deasupra. 

5. Se introduce în cuptor pe al doilea nivel şi se coace aproximativ 50-60 de minute. 

6. Se răceşte pandișpanul pe grătarul cuptorului şi se presară cu zahăr pudră.

Sursa: Cultura vitei-de-vie in gospodarie, Editura Casa

 

Pandispan pufos cu stafide

 

 

Poza principala

prajitura_cu_struguri_mica.jpg

300 g struguri

5 ouă

180 g zahăr

80 g unt moale

180 g făină

1/2 pliculeț cu praf de copt

4 linguri de zahăr

unt şi făină pentru ungerea tăvii

 

Pandispan pufos cu portocale

Prăjitura cu struguri trebuie pur şi simplu încercată.
Numar de portii
8
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE