Uncategorized

Prajitura de biscuiți

1. Stropește biscuiții cu rom. Topește ciocolata la bain-marie sau în cuptorul cu microunde. Tapeteaza cu folie alimentara o tava de cozonac.

2. Într-un castron, bate oul cu zaharul pâna ce se topește. Adauga vanilia și cacaua cernuta, ciocolata topita, iar la final, untul.

3. Așaza pe fundul tavii un rând de biscuiți stropiți cu alcool, toarna un strat fin de crema, apoi repeta operațiunea pâna la terminarea ingredientelor. Ultimul strat sa fie de crema de ciocolata.

4. Presara fulgi de migdale trași la tigaie și acopera cu folie. Da la rece minimum trei ore. Prajitura e mult mai buna a doua zi.

 

Prăjitură cu brânză și gem de caise

Poza principala

praji_mica.jpg

400 g biscuiti

60 ml rom

1 ou

150 g zahar

1 lingurița cu esenta de vanilie

20 g cacao

120 g unt topit

100 g ciocolata

100 g fulgi de migdale

 

Prăjitură în sos de ciocolată

Vrei sa dai o alta forma salamului de biscuiți? Încearca aceasta rețeta!
Numar de portii
8
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE