Prajitura de casa cu visine

Mod de preparare

Ouale se sparg. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma. Se adauga fructoza si se amesteca bine de tot, pana ce se obtine o spuma. Se adauga apoi galbenusurile. Se toarna faina (amestecata cu un praf de copt) treptat, pana ce se obtine un aluat. Jumatate de aluat se toarna intr-o tava termorezistenta. Peste aluat se adauga visinele.

Prajitura de casa cu visine

Peste jumatatea cealalta de aluat se adauga 2 linguri cu cacao si se amesteca. Apoi se adauga si cealalta parte de aluat, in tava. Se lasa la foc mediu. Ca sa stiti cand s-a facut, se infinge usor o scobitoare. La final, se presara fulgii de cocos si se lasa un pic sa se raceasca, abia apoi se poate taia.

Pofta buna!

Ingrediente: 200 de grame de faina integrala, circa 400 de grame de visine congelate ( se lasa sa se dezghete), 2 linguri cu ulei, 200 de grame (o cana) fructoza, 4 oua de gaina, 2 linguri cacao, 1 cana cu zahar brun si cativa fulgi de cocos.
Numar de portii
20
Calorii
Facebook Comments

SanatateAcasa

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE