Uncategorized

Prajitura de fructe proaspete

1. Preincalziti cuptorul la 180° si ungeti o tava de 24 cm cu hartie de copt. Bateti margarina si zaharul pana ce amestecul devine unul pufos. Adaugati ouale, pe rand, batand foarte bine dupa fiecare adaugare.

2. Puneti apoi laptele batut si esenta de vanilie si amestecati in continuare. Cerneti faina, praful de copt si sarea peste si amestecati bine. Puneti compozitia in tava si aranajati fructele intr-un model la alegere. Presarati zahar brun peste.

3. Coaceti timp de 35-45 de minute, pana cand amestecul s-a rumenit si fructele s-au caramelizat. Lasati sa se raceasca inainte de a-l pune pe un platou. Serviti la temperatura camerei cu un topping cremos de frisca. 

Poza principala

h_01045288mica.jpg

125 g margarina moale

1 cana (250 ml) zahar

2 oua

1 cana (250 ml) lapte batut

1 lingurita (5 ml) esenta de vanilie

2 cani (500 g) faina

3 lingurite (15 g) praf de copt

300 g fructe proaspete, la alegere, feliate subtire (piersica, smochine, felii de caise sau fructe de padure)

3 linguri cu zahar brun

sare

 

Cadoul anotimpului – festin de fructe proaspete pentru familia ta.
Numar de portii
10-12
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE